Äkkilähdöt HighParkiin

Kiipeilypuiston syyskaudella puisto on suljettu ma-to, mutta on avoinna ryhmille. Ryhmävarausten ansiosta puistossa on henkilökunta paikalla, ja voimme samalla toivottaa muutkin kiipeilijät tervetulleiksi HighParkiiin näinä päivinä. Ryhmäpäivät ovat satunnaisia ja tiedotamme niistä noin viikon varoitusajalla, voit ottaa äkkilähdön kiipeilemään! Koska äkkilähtöpäivät ovat normaalin aukiolon ulkopuolella, on hintakin näinä päivinä ja tunteina erityinen niille jotka kiipeilemään innostuvat. Äkkilähtöhinta HighParkiin on 15e! (norm.24e). Tämä on todellinen huippuhinta, joka on voimassa vain seuraavina päivinä ja kellonaikoina (kellonaika tarkoittaa viimeistä mahdollista saapumisaikaa kassalle):

  • TI 19.9. klo 16-18
  • KE 20.9. klo 16-18
  • TO 21.9. klo 13-17
  • KE 27.9. klo 16-18

Äkkilähtöhinta koskee vain kiipeilijöitä, jotka saapuvat ilman ennakkovarausta ja maksavat paikan päällä.