Kiipeilypuisto HighParkin seikkailuradat tarjoavat liikunnallisia elämyksiä yläilmoissa, kauniissa järvimaisemassa. Puistossa on puiden ja tolppien väliin rakennettuja vaijeri- ja köysiratoja. Kiipeilijä etenee radoilla erilaisten haasteiden parissa valjaissa, turvavaijeriin kiinnitettynä. Kiipeily radoilla on turvallista, fyysistä ja jännittävää!

HighParkin radat sopivat lapsille ja aikuisille. Loistava aktiviteetti virkistyspäivään tai kokouspäivän piristykseksi!

HighPark on kaudella 2018 avoinna 27.10. asti, ryhmille avoinna ympäri vuoden.

Radat

HighParkin radat ovat melko pitkiä, yhteensä tehtäviä on 43, joiden parissa vierähtää helposti 2h. Kiipeilijät suorittavat ennen radoille siirtymistä harjoitusradan, jossa opitaan turvavarusteiden käyttö ohjaajan kanssa.

 

Startti

Tämä on Highparkin helpoin rata josta kiipeily kannattaa aloittaa. Pituusraja on 120cm ja ikäraja 6v. Rata kulkee 1-2,5m korkeudella.

 

 

 

 

Sportti

Sporttirataa suosittelemme toiseksi radaksi. Sportilla saattaa tulla hiki! Mutta kivaa on, alku näyttää helpolta ja matalalta, pikkuhiljaa siirrytään ylemmäksi ja haastavampiin tehtäviin. Haastavimmat osuudet Halitukit ja Köysikeinut. Pituusraja 140cm.

 

 

 

 

 

Järvirata

Järvirata on jännittävä maisemaelämys, jonka kruunaa 150m pitkä Järviliuku. Rata kulkee koko ajan korkealla, ja haasteet ovat enemmänkin rohkeutta vaativia kuin fyysisiä. Hieno rata! Pituusraja 140cm.

 

Extreme

 

Extremelle noustaan vasta kun on kokemusta aikaisemmista radoista ja omat taidot tiedossa. Haastavimmat tehtävät tällä radalla ovat Monkey Barsit ja perinteiset Röllikeinut. Lopussa rohkeutta koetellaan vapaapudotus-hypyllä… Pituusraja 150cm.

Lasten kiipeilykylä

Pienemmille lapsille sopii Lasten Kiipeilykylä, jossa seikkaillaan ilman valjaita. Kiipeilykylässä on iso terassi, jonka kulmista lähtee neljän tehtävän turvaverkkoradat. Radoilla mm. ryömitään, mennään esteitä yli ja ali, pujotellaan narujen välissä ja heilutaan nyrkkeilysäkkien mukana. Hauskaa ja huoletonta seikkailua perheen pikkuväelle! Ikäsuositus 2-6v. ei pituusrajaa. Aikuinen saa osallistua maksutta lapsen kanssa.