Kaikki VuoriSportin perusaktiviteetit sopivat myös ryhmille, kuten HighPark, minigolf tai hohtokeilaus, mutta jos kaipaat jotain ohjattua toimintaa, tässä valmiita vaihtoehtoja, olkaa hyvät!

VARAUKSET: 040-9331 319,

KIVILINNA KÄVELLEN

Tämä retki vie kulkijan Ellivuoren luonnon helmaan, kuusien katveeseen ja huikean järvimaiseman äärelle. Pirunvuoren uumenista löytyy retkemme kohde: taiteilija Emil Danielssonin erämaa-ateljee, näköalapaikka ja salaperäinen luola. Luonnon rauhaa, palanen historiaa ja kulttuuria, mukavasti kävellen. Suosittu ja helppo aktiviteetti, joka on mahdollinen ympäri vuoden. Kesto: 1,5h, ryhmäkoko max 30hlöä. Isommille ryhmille teemme tarjouksen.

HINTA: 160 e / ryhmä

KOTAMAKKARAT

Pirunvuoren juurella, VuoriCaravanin pihassa on tunnelmallinen kota, joka sopii hyvin makkaranpaistoon. Kota on mainio lisä vaikka Kivilinnaretken päätteeksi. Tulet ja makoisat nuotiomakkarat mehun kera lämmittävät mieltä ja kehoa varsinkin talvikaudella. Max 20hlöä.

HINTA: 65 e / ryhmä

JÄTTIPALLO

Kun peliväline on yhtä suuri kuin pelaajat, muuttuuko pelin luonne? Rempseä joukkuepeli 180cm jättipallolla pelataan hotellin piha-alueen pelikaukalossa. Tässä tulee hiki! Sopii hyvin myös lapsille. Voidaan toteuttaa myös talvella, kelivarauksella. Kesto 45min.

HINTA: 120 € / ryhmä

FATBIKE ABC

FatBike ABC-tunnilla tutustutaan fatbiken ominaisuuksiin, ajetaan tekniikkarata ja tehdään lenkki Ellivuoren maastoissa tai poluilla. Huomioithan että maastot ovat täällä aina haastavat, sillä mäkeä riittää! Hinta sisältää pyörän ja kypärän. Ryhmäkoko 2-10hlöä. Voidaan toteuttaa myös talvella kelivarauksella. Kesto 1,5h.

HINTA: 45 e / hlö

FATBIKE-VUOKRAUS

Fatbikella voi ajaa myös omatoimisesti, jos ei haluta ohjattua tuntia. Ryhmäkoko 1-10hlöä.

HINTA: 30 e / pyörä max 3h

JÄTTIKANOOTTI MAHTIMANTA

MahtiManta on iso ja vankka 16-hengen jättikanootti. Kaunista järvimaisemaa, tiimityötä, hiljaisuutta tai puheen porinaa, niistä on mukava melontaretki tehty! Melomme Ellivuoren lähistöllä sääolosuhteiden mukaisesti. Ryhmäkoko 6-15 hlöä. Tarjolla kesäkaudella toukokuu-syyskuu, säävaraus, esim. myrsky estää retken toteutumisen. Kesto 1,5 h.

HINTA: 275 e / retki

 

LASTEN SYNTTÄRIT

Vuorisporissa järjestät helposti aktiiviset synttärijuhlat! Kesällä valittavissa kiipeilyä, jättipallopelejä, suppailua, minigolfia sekä ympäri vuoden keilausta, ilmakiekkoa, pingistä, pöytäfutista ym. Sporttisaunan tiloissa voi myös saunomisen lisäksi pelata erilaisia Playstation pelejä virtuaalilaseilla tai ilman. Synttäreiden hinta 10-25€ /hlö, riippuen valittavista aktiviteteista. Myös synttäriherkut varattavissa meidän kautta tai tuo omasi mukanasi.