Oletpa järjestämässä TYHY-päivää työporukalle, polttareita, lasten synttäreitä tai vain kivaa tekemistä porukalla, meiltä löydät aktiteetit joka lähtöön ympäri vuoden!

Muodosta ryhmällesi sopivin aktiviteettipäivä Ellivuoressa!

Valitse päivääsi aktiviteetit, ruokailut, luentosalit, sauna, majoitus ja tule viettämään ikimuistoinen päivä meille.

VARAUKSET: 040-9331 319,

JÄTTIKANOOTTI MAHTIMANTA

MahtiManta on iso ja vankka 16-hengen jättikanootti. Kaunista järvimaisemaa, tiimityötä, hiljaisuutta tai puheen porinaa, niistä on mahtava melontaretki tehty! Melomme sääolosuhteiden mukaisesti Rautaveden ja Kuloveden maisemissa. Ryhmäkoko6-15hlöä. Tarjolla kesäkaudella touko-syyskuu, säävarauksella. Kesto 1.5h

HINTA275€/retki

HIGHPARK

Kiipeile upeassa kiipeilypuisto Highparkissa. Mahdollisuuksien mukaan avoinna myös talvikaudella ryhmille.

HINTA 24€ , ryhmäalennus -2€ yli 15 henkilön ryhmille.

MINIGOLF

Minigolfrata sijaitsee kiipeilypuiston yhteydessä. Pelin tiimellyksessä voitkin seurata Highparkin kiipeilijöitä.

HINTA 7€/hlö

PIRUNVUOREN JA KIVILINNAN TARINAPOLKU

Näe, koe ja tunne elämyksiä Pirunvuorella. Kurkista Kivilinnaan, taiteilija Emil Danielsonin erämaa-ateljeeseen. Tarinaopas antaa mahdollisuuksia elämyksille upeassa Pirunvuoren maisemassa tarinoilla ja hiljaisella luonnon äänimaisemalla. Retkellä voimme yhdessä oppia uutta, herätellä luovuutta, rentoutua ja virkistyä. Ryhmän koko 1-25hlöä. Kesto noin 1.5h.

HINTA: 160 e / ryhmä

 

PIRUNVUORI REIPPAILLEN

Reipapaalla kävelyllä hiki pintaan Pirunvuoren haastavassa maastossa. Ohjaajan opastuksella tutustutaan myös Pirunvuoren kauniisiin maisemiin sekä käydään laskettelurinteiden päällä. Kävelysauvoja mahdollisuus lainata. Kesto noin 1.5h

HINTA: 120 € / ryhmä

JÄTTIPALLOTURNAUS

Kun peliväline on yhtä suuri kuin pelaajat, muuttuuko pelin luonne? Rempseä joukkuepeli 180cm jättipallolla pelataan hotellin piha-alueen pelikaukalossa. Tässä tulee hiki! Sopii hyvin myös lapsille. Voidaan toteuttaa myös talvella.. Kesto 45min. Ryhmäkoko 8-24 hlö.

HINTA: 120 € / turnaus

FATBIKE ABC

FatBike ABC-tunnilla tutustutaan fatbiken ominaisuuksiin, ajetaan tekniikkarata ja tehdään lenkki Ellivuoren maastoissa tai poluilla. Huomioithan että maastot ovat täällä aina haastavat, sillä mäkeä riittää! Hinta sisältää pyörän ja kypärän. Ryhmäkoko 2-9 hlöä. Kesto 1,5h.

HINTA: 45 e / hlö

FATBIKE-VUOKRAUS

Fatbikella voi ajaa myös omatoimisesti, jos ei haluta ohjattua tuntia. Ryhmäkoko 1-10hlöä.

HINTA: 30 e / pyörä max 3h

OAC KAR147 METSÄSUKSET

Talvella pääset tutustumaan metsäsuksien saloihin opastetusti  upeissa Pirunvuoren maisemissa. Rymäkoko 1-9 hlöä.

HINTA: 150€/ryhmä tai 30€/hlö

HOHTOKEILAUS

Hohtokeilaus käy säällä kuin säällä. Lisänä mahdollisuus ampua tarkkuuskiväärillä.

HINTA 30€/rata/tunti , ammunta ja keilaus 15€/hlö

 

LASTEN SYNTTÄRIT

Vuorisporissa järjestät helposti aktiiviset synttärijuhlat! Kesällä valittavissa kiipeilyä, jättipallopelejä, suppailua, minigolfia sekä ympäri vuoden keilausta, ilmakiekkoa, pingistä, pöytäfutista ym. Sporttisaunan tiloissa voi myös saunomisen lisäksi pelata erilaisia Playstation pelejä virtuaalilaseilla tai ilman. Synttäreiden hinta 10-25€ /hlö, riippuen valittavista aktiviteteista. Myös synttäriherkut varattavissa meidän kautta tai tuo omasi mukanasi.